CZ
EN
DE
Vyhledání:
Aktuálně
VÁNOČNÍ BESÍDKA DOMU DĚTÍ A MLÁDEŽE
18.12.2010

Tradiční vánoční besídka všech kroužků Domu dětí a mládeže v Ústí nad Orlicí se uskutečnila v sobotu 18. prosince 2010. V odpoledním programu vystoupily sportovní a taneční kroužky jako například street dance, břišní tanečnice, break dance, karate a další. Na programu bylo dále vystoupení dívčí kapely NOVÉ ZBOŽÍ z Chocně, která hraje rock. Večer vystoupila ústecká kapela TĚŽKÁ DOBA. Vánoční besídky se kromě zhruba devadesáti vystupujících účastnila více jak stovka diváků, takže sídlo DDM v Lukesově ulici bylo zaplněno k prasknutí. Během besídky byla k vidění výstava výrobků kroužků DDM a ukázka moderních výtvarných technik.

„Dům dětí a mládeže pod tímto názvem existuje od začátku devadesátých let. Pro letošní rok evidujeme na 792 přihlášek. Garantujeme minimálně 60 minut jednou týdně na jednotlivé kroužky. Pro letošní rok jsme však dostali mnohem méně finančních prostředků od institucí, které nám finance poskytují. I přes to se nám podařilo nabídku pořádaných akcí v plné míře, jak bylo naplánováno, zachovat. Nebylo to však na úkor kvality, ale museli jsme zvýšit ceny a omezit materiální zabezpečení.“, řekl Radek Škarka, ředitel DDM.

Dům dětí a mládeže v Ústí nad Orlicí je zatím jediným zařízením tohoto typu, které nabízí pro děti a pro dospělé kurzy snowkitingu, což je tahání lyžaře za padákem.

„Chtěl bych poděkovat rodičům za jejich přízeň v roce 2010. Slyšíme mnoho ohlasů od rodičů, jak nám mohou s naší činností pomoci. Pro nás je největší pomoc, když budou chodit na naše kroužky, příležitostné akce a tábory a hlavně se včas hlásit, abychom byli schopni zajistit dostatečný počet míst. Veškeré naše akce jsou vedeny kvalitními instruktory s pedagogickým vzděláním.“, dodal Radek Škarka.


Krizové řízení
Informační centrum

Informační centrum

Chcete být informováni o dění ve Vašem městě na svůj email?
Registrujte svoji emailovou adresu a my Vám budeme novinky zasílat.
Kalendář akcí
Obecné informace

Úterý 23. 4. 2024
Svátek má Vojtěch

Mapa

Město Ústí nad Orlicí
kraj: Pardubický
okres: Ústí nad Orlicí
katastr. výměra: 36,36 km2
počet obyvatel:
14 395 (31. 12. 2015)
starosta: Petr Hájek

Web kamera