CZ
EN
DE
Vyhledání:
Aktuálně
ČESKO - POLSKÉ VÁNOCE PO SEDMÉ
16.12.2011

Již 7. ročník tradiční vánoční výstavy nazvané „ČESKO-POLSKÉ VÁNOCE" připravila, ve spolupráci s polskou partnerskou základní školou z Bystřice Kladské, Základní škola Ústecká v Hylvátech. Vernisáže výstavy, která se uskutečnila v pátek 16. prosince,  se zúčastnili zástupci obou škol, hosté, veřejnost a také místostarosta města Jiří Holubář.

 

Letos je vánoční výstava tématicky zaměřená na naše tradiční vánoční pokrmy. Nechybí bramborový salám a řízek, vánočka a mnoho dalších tradičních jídel. K vidění a koupení jsou  zde také výrobky, které vyráběly děti z prvního a druhého stupně za pomoci vyučujících.

 

V kulturním programu vystoupily děti z domácí školy společně s dětmi z Bystřice. Zaznělo zde několik vánočních písniček v anglickém jazyce. Angličtina byla na obou školách vybrána jako společný jazyk také při dalších společně pořádaných projektech.

 

Na pondělí 19. a úterý 20. prosince škola připravila den otevřených dveří spojený s výstavou a vánočním jarmarkem na kterém bude možno výrobky dětí zakoupit.



Krizové řízení
Informační centrum

Informační centrum

Chcete být informováni o dění ve Vašem městě na svůj email?
Registrujte svoji emailovou adresu a my Vám budeme novinky zasílat.
Kalendář akcí
Obecné informace

Úterý 23. 4. 2024
Svátek má Vojtěch

Mapa

Město Ústí nad Orlicí
kraj: Pardubický
okres: Ústí nad Orlicí
katastr. výměra: 36,36 km2
počet obyvatel:
14 395 (31. 12. 2015)
starosta: Petr Hájek

Web kamera