CZ
EN
DE
Vyhledání:
Aktuálně
ÚSTÍ NAD ORLICÍ VYSTAVUJE NA VELETRHU CESTOVNÍHO RUCHU
07.02.2013

Na Výstavišti v Praze – Holešovice se ve dnech 7. – 10. února koná 22. ročník středoevropského veletrhu cestovního ruchu HOLIDAY WORLD, který je nejvýznamnější událost v oblasti cestovního ruchu v České republice. Veletrh probíhá společně se 7. ročníkem gastronomického veletrhu Top Gastro & Hotel a s 18. ročníkem veletrhu golfového vybavení a turistiky Golf Show.

 

Holiday World je nejvýznamnější přehlídkou cestovních kanceláří, domácích českých regionů, národních turistických centrál cestovního ruchu a dalších služeb turistického průmyslu ve střední Evropě.

 

Tradičně se jej také se svým novým stánkem účastní město Ústí nad Orlicí. Nový stánek je opatřen velkoplošnými fotografiemi, promítají se zde prezentace z akcí ve městě. V letošním roce je v expozici zvýrazněn úspěch bikera Jaroslava Kulhavého na Olympijských hrách v Londýně v roce 2012. Připraveny jsou nové propagační materiály zaměřeném historii měst, volnočasové aktivity a tipy na výlety.

 

Ve čtvrtek zavítala do naší expozice delegace z polského partnerského města Bystřica Kladská a projednávaly se zde projekty společné spolupráce pro rok 2013.

 

Naše město na veletrhu prezentuje veškeré sportovní a kulturní vyžití nejen přímo ve městě, ale také v jeho okolí. Mezi vystavujícími nechyběla ani sousední Česká Třebová se stánkem zaměřeným na nově otevřené městské muzeum a rozsáhlá expozice Pardubického kraje.

 


Krizové řízení
Informační centrum

Informační centrum

Chcete být informováni o dění ve Vašem městě na svůj email?
Registrujte svoji emailovou adresu a my Vám budeme novinky zasílat.
Kalendář akcí
Obecné informace

Pátek 19. 4. 2024
Svátek má Rostislav

Mapa

Město Ústí nad Orlicí
kraj: Pardubický
okres: Ústí nad Orlicí
katastr. výměra: 36,36 km2
počet obyvatel:
14 395 (31. 12. 2015)
starosta: Petr Hájek

Web kamera